F Abe trailer: Το φαγητό ενώνει φυλές και θρησκείες στην νέα οικογενειακή δραμεντί - FilmBoy Abe trailer: Το φαγητό ενώνει φυλές και θρησκείες στην νέα οικογενειακή δραμεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Abe trailer: Το φαγητό ενώνει φυλές και θρησκείες στην νέα οικογενειακή δραμεντί



    Στη δημοσιότητα έδωσε η Blue Fox Entertainment το trailer μιας μικρής feelgood οικογενειακής ταινίας με τον μικρό Noah Schnapp του Stranger Things.

    Ο 12χρονος Abe έχει την ατυχία να είναι παιδί μιας Ισραηλινής και ενός Παλαιστίνιου και παρότι οι γονείς του έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, οι παππούδες του είναι σε συνεχή κόντρα, βάζοντάς τον συνεχώς στη μέση να διαλέξει παραδόσεις, θρησκεία, μέχρι και όνομα. 
    Για τον Abe όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα αφού λατρεύει τη μαγειρική και προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. 
    Με τη βοήθεια ενός μάγειρα του δρόμου θα καταφέρει να φέρει όλους στο ίδιο τραπέζι και να καθησυχάσει τα μίση.



    Το Abe έχει σκηνοθετήσει ο βραζιλιάνος Fernando Grostein Andrade και συμπρωταγωνιστούν οι Seu Jorge (The Life Aquatic with Steve Zissou), Mark Margolis (Stand Up Guys), Dagmara Dominczyk (The Immigrant), Arian Moayed (Rock the Kasbah) και Tom Mardirosian (Lady in the Water).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Abe trailer: Το φαγητό ενώνει φυλές και θρησκείες στην νέα οικογενειακή δραμεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top