F O Jared Leto επιβιβάζεται σε πλοίο φάντασμα για χάρη της νέας ταινίας τρόμου του Darren Aronofsky! - FilmBoy O Jared Leto επιβιβάζεται σε πλοίο φάντασμα για χάρη της νέας ταινίας τρόμου του Darren Aronofsky! - FilmBoy
  • Latest News

    O Jared Leto επιβιβάζεται σε πλοίο φάντασμα για χάρη της νέας ταινίας τρόμου του Darren Aronofsky!


    Ο Darren Aronofsky είναι ένας δημιουργός που μας έχει συνηθίσει να παίρνει το χρόνο του για κάθε ταινία του, να αφοσιώνεται πλήρως και αφότου αυτή έχει ολοκληρωθεί να πάει παρακάτω, γι' αυτό άλλωστε και στα 20+ χρόνια καριέρας, μας έχει δώσει μόλις 7 ταινίες.
    Γι' αυτό ακριβώς μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση όταν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του The Whale έγινε γνωστό πως ο Νεοϋορκέζος σκηνοθέτης έχει ήδη κλείσει και την επόμενή του ταινία.

    Σύμφωνα με το Deadline, η Blumhouse έδωσε το πράσινο φως στο Adrift, μια ταινία τρόμου που βασίζεται στην ομότιτλη short story του Koji Suzuki (Ringu) και μας πηγαίνει στην ανοιχτή θάλασσα, εκεί όπου ένα μεγάλο ψαράδικο εντοπίζει ένα εγκαταλειμμένο γιοτ που εκπέμπει ένα μυστηριώδες μήνυμα κινδύνου. 
    Ένας από τους ψαράδες επιβιβάζεται ώστε να το οδηγήσει μέχρι το λιμάνι, όμως δεν αργεί να ανακαλύψει τον λόγο της εξαφάνισης τους πληρώματος και γιατί το χαρακτήριζαν πλοίο φάντασμα...

    Το σενάριο θα γράψει ο Luke Dawson (The Lazarus Effect) μαζί με τον Aronofsky ενώ στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Jared Leto, που θα ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη που τον έκανε διάσημο, είκοσι χρόνια μετά το  αριστουργηματικό Requiem for a Dream.

    Ομολογουμένως κάνει εντύπωση το γεγονός ο Darren Aronofsky να αναλαμβάνει ένα τόσο -εκ πρώτης όψεως- mainstream horror και δε πρέπει να ξεχνάμε ότι τη προηγούμενη φορά που αποπειράθηκε να μπει στα blockbuster λημέρια με τα Man of Steel και Wolverine, τελικά αποχώρησε και από τα δύο.
    Να δούμε πως θα καταλήξει αυτό...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O Jared Leto επιβιβάζεται σε πλοίο φάντασμα για χάρη της νέας ταινίας τρόμου του Darren Aronofsky! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top